Online markedsføring

Ib Potter

Ib Potter

Ib Potter

Jeg er ivrig tweeter, blogger og podcaster. Det er online markedsføring jeg tænder på.

Med udgangspunkt i traditionel online markedsføring som søgemaskineoptimering, link building, annoncer og nyhedsbreve – kaster jeg mig over de nye medier som podcast, video, billeder og de sociale medier.

Jeg deler for at blive klogere

Sociale medier handler om netværk. Mit netværk – der hvor jeg bliver klogere – fer blandt andet Twitter. Det er her jeg stiller spørgsmål – og deler de ting som jeg tænder på.

Det samme gør jeg på min Facebookside. Her ligger fokus på færre men lidt længere indlæg.

PotterCut – dansk podcast om online markedsføring

Jeg har min egen podcast – PotterCut – der handler om markedsføring på internettet. Hver episode af podcasten er bygget op omkring et interview med en gæst, der har konkrete erfaringer med elementer af markedsføring på internettet. Første episode fra podcasten er fra september 2008.

Nye medier og markedsføring

Med min baggrund i tv er det oplagt at bruge video i min markedsføring. Min Facebookside handler om online markedsføring og jeg ekspert blogger om online markedsføring. Det er synergien imellem alle disciplinerne der optager mig.

Ib Potter som oplægsholder

Som oplægsholder vil jeg gerne udfordre, provokere og inspirere virksomheder til at gøre mere ved deres markedsføring på internettet. Der ligger rigtigt mange muligheder for at synliggøre sig selv og virksomheden online.

Konsulent i online markedsføring

Ib Potter

Ib Potter - gange 3

Som konsulent føler jeg, at min rolle er en lidt andet. For selv om jeg som konsulent er dybt fascineret af internettets mange muligheder og ikke kan forstå, hvorfor alle virksomheder ikke straks kaster sig ud i online markedsføring, så er min primære opgave at rådgive. Og som rådgiver og konsulent tager jeg udgangspunkt i virksomhedernes hverdag og situation.
Så Ib Potter som oplægsholder er sprællemandsudgaven, mens Ib Potter – konsulent og rådgiver – er den mere konservative udgave. Dog er der garanti for enkelte spjæt i ny og næ ;-)

Online marketing chef for Co3 Web Agency

Mit arbejdsliv bruger jeg sammen med en flok entusiaster på Co3 Web Agency. Som online marketing chef får jeg lov til at inspirere kunderne med alle internettets muligheder for at synliggøre virksomhedernes aktiviteter på internettet.

 

Ib Potter
Tjørnevej 143
7500 Holstebro

Mobil: 51778155

ib@potter.dk

Twitter: www.twitter.com/ibpotter

Skype: ibpotter

Facebook: www.facebook.com/PotterCut

Podcast om online markedsføring: PotterCut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)