Online markedsføring

Hjemmesider og mobiltelefoner

Med Blogger, WordPress, TV2 og hvem der ellers er der ude med Weblogssystemer, så kan alle få en plads på Internettet. Det er rigtigt godt – det giver et friskt pust og mange anderledes ting.

Nu kan alle også lave en hjemmeside til mobiltelefoner. Det er nemt, hurtigt og gratis. Opret dig selv som bruger – vælg det domænenavn du gerne vil have – skal det være gratis skal det være www.dit-valg-valg-af-navn.zinadoo.mobi – f.eks. er min http://potter.zinadoo.mobi og du er kørende.

Du kan også vælge at betale for at få en .mobi der er helt din egen. Det koster ca. 150.- om året… det er okay. Klik her for at se om der er en god webadresse til din mobil hjemmeside.

Det perfekte værktøj til at oprette hjemmesider til mobiltelefoner – www.zinadoo.mobi

Og så er det nemt. Du kan bruge billeder, linke, lave kontaktsider, gæstebog, feedback og mulighed for at dine besøgende kan indsende kommentar (gælder kun for Irland lige nu).

Jeg er imponeret – det er rigtigt godt tænkt og nemt at bruge.

Det er bare een ting der undrer mig: det virker kun een vej…. du kan ikke bruge mobiltelefonen til at tilføje indhold til din mobile hjemmeside… det er lidt sødt ;)

 

Mærker fra Technorati: ,
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply