Har du har brug for en oplægsholder til at inspirere folk til at blive synlige på internettet, så må du meget gerne tage fat i mig.

Målgruppe:
Jeg har talt om “Personlig Branding” til Danmarks største konference i online markedsføring, “Online Markedsføring” til iværksættere, “Sociale Medier” til konsulenterne ved Væksthus Danmark, “Min Digital2e Værktøjskasse” til reklame bureauer, “LinkedIn som Netværksværkstøj” til erhvervsklubber, ”Ser du godt ud på nettet?” for fagforeninger og Reputation Management” til erhvervsledere.

Det vigtigste er, at jeg ved hvem det er jeg taler til og hvad de skal have med derfra.

Form:
Jeg har det bedst med at tale ud fra egne erfaringer. Hellere småt, godt og dansk – end stort, smart og amerikansk. Det gør jeg ved at tage udgangspunkt i mit eget arbejde og dem som jeg kender, ved jeg det er sandt, realistisk og anvendeligt for andre.

3 timers oplæg og workshop med en lille gruppe mennesker, der kommer med egen bærbar – eller oplæg på 30 minutter for 600 tilhører. Der er fordele og ulemper ved alle former. Kontakt mig, så finder vi ud af hvad der passer ind i dit kram.

Ib Potter, MarketingCamp 2015

Ib Potter, MarketingCamp 2015

Emner:
Markedsføring på internettet, nye medier og konkret brug af sociale medier er det jeg brænder for. Du kan se listen af konkret oplæg – og der er hele tiden nye på vej.

Kontakt mig:
Det er ikke sikkert det er mig du har brug for, men det finder du nemmest ud af ved at smide mig en mail på ib@potter.dk eller give mig et kald på 51778155.

Ib Potter

Referencer:
Sprog og Kommunikation
Erhvervsrådet Herning, Ikast/Brande
DR, Danmarks Radio
MarketingCamp – konferende om online markedsføring
Væksthuset Midtjylland
SDU
Væksthuset Hovedsstaden
Junior Chamber Esbjerg
Sponsornetværksgruppen
Itforum midt-vest
Væksthus Syd
Holstebro Kommune
Global Network
Digital Markedsføring – konference om online markedsføring