Her er en række af de manualer jeg har lavet i forbindelse med de kurser jeg laver for TV/MIDT-VEST Novamedia. Download, brug og genbrug manualerne. Jeg har kun et ønske: vær sød at smide en kommentar på siden her, så jeg har en fornemmelse af om det bliver brugt og hvad det bliver brugt til.

Pinnacle-Studio-DV-vejledningPinnacle Studio DV Manual

En 25 siders workflow manual til Pinnacle Studio DV. Fra indlæsning af video til produktionen af dvd. Den er skrevet til Pinnacle Studio DV version 12 – men du kan sagtens bruge den til version 10, 11 og 14.

Download manual til Pinnacle Studio DV i pdf.


Premiere-ProManual til Premiere Pro

En 20 siders manual til Adobe Premiere Pro 1.5 . Denne manual skal ses som en Workflows manaual, der kort og godt tager processen fra kameraet, den basale redigering og et output. Klik er for at downloade manual til Adobe Premiere Pro version 1.5

DVD Encore manual

Adobe DVD Encore Manual

En meget kort “sådan laver du en DVD” gennemgang af DVD Encore version 1.5. Der er en på vej til version 4.0 også…. Klik er for at downloade manual til Adobe Encore version 1.5

Animation-med-Pinnacle-Studio-DVAnimationer med Studio DV

Komplet gennemgang af hvordan du bruger Pinnacle Studio DV som til animation. Det er hurtigt, nemt og sjovt. Se hvad min kone lavede på 30 minutter. Ormen og æblet.

Klik er for at downloade Manual til Animation med Pinnacle Studio DV